Διαφημιστείτε τώρα και εσείς τηλ. 6907860582

Διαφημιστείτε τώρα και εσείς τηλ. 6907860582
ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΥΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΗΛ. 6907860582

Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

Κάντε την προβολή σας πάνω σε Μέσα μεταφοράς, αυτοκίνητα, ταξί, Λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη

Τηλ. για πληροφορίες 6907860582  
skype:sofia.kiriakidou100
email: zevs2013ltd@yahoo.gr

Παρακαλώ μελετήστε προσεκτικά τους Όρους και Προϋποθέσεις Διαφημιζόμενου

Η ZEVS2013 LTD  επιλέγει οδηγούς για κάθε καμπάνια ανάλογα με την περιοχή στην οποία θέλει να διαφημίσει ο διαφημιζόμενος.
Η επιλογή γίνεται με βάση τα στοιχεία που έχουμε για τον κάθε οδηγό.
Επιλέγουμε πάντα αυτοκίνητα που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση εξωτερικά και οδηγούς που τηρούν του Όρους και Προϋποθέσεις Οδηγού που έχουμε θέσει.
Τα απαραίτητα στοιχεία των υποψήφιων οδηγών μαζί με φωτογραφίες των οχημάτων στέλνονται στον διαφημιζόμενο για έγκριση πριν την έναρξη την καμπάνιας.

Όταν εγκριθούν οι οδηγοί, η διαδικασία σχεδίασης, εκτύπωσης και εφαρμογής της διαφήμισης μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 2 εβδομάδες. Η καμπάνια αρχίζει επίσημα όταν η διαφήμιση έχει τοποθετηθεί σε όλα τα οχήματα.
Η πληρωμή για ολόκληρο το ποσό της διαφημιστικής καμπάνιας γίνεται πριν από την έναρξη της. Σε περίπτωση που η πληρωμή δεν ξεκαθαρίσει μέχρι την έναρξη της καμπάνιας η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αναβάλει ή να ακυρώσει την καμπάνια.

Ο διαφημιζόμενος μπορεί να παραδώσει το δικό του σχέδιο για το διαφημιστικό αυτοκόλλητα, ή μπορεί να φτιάξει το σχέδιο η διαφημιστική μας ομάδα. Το κόστος σχεδίασης της διαφήμισης δεν συμπεριλαμβάνεται.

Ο διαφημιζόμενος έχει το δικαίωμα να παρατείνει τη διάρκεια της διαφημιστικής καμπάνιας οποιαδήποτε στιγμή. Ο ελάχιστος χρόνος που μπορεί να παραταθεί η διαφήμιση είναι 30 ημέρες και ταυτόχρονα οι οδηγοί να αποδεχτούν την παράταση.
Αν το διαφημιστικό αυτοκόλλητο αλλοιωθεί κατά τη διάρκεια της καμπάνιας τότε η εταιρία  θα αναλάβει να το αντικαταστήσει με καινούργιο χωρίς χρέωση στον διαφημιζόμενο.

Αν κάποιος οδηγός ακυρωθεί κατά τη διάρκεια μια καμπάνιας η εταιρία θα αναλάβει να βρει νέο οδηγό και να τοποθετήσει τη διαφήμιση στο όχημα του. Σε περίπτωση που είναι αδύνατο να βρούμε νέο οδηγό, θα επιστρέψουμε το ανάλογο ποσό στο διαφημιστή.

Ο κάθε οδηγός είναι υποχρεωμένος να οδηγεί τουλάχιστο 300 χιλιόμετρα σε 30 μέρες.
Σε περίπτωση που δεν συμπληρώσει αυτη την απόσταση σε 30 μέρες, τότε η διαφήμιση παραμένει στο όχημα του μέχρι να τη συμπληρώσει. Ο διαφημιζόμενος δεν πληρώνει για τις επιπρόσθετες μέρες.
Επίσης εάν η συμφωνία δεν είναι βάση χιλιομέτρων θα πρέπει να σταθμεύει το αυτοκίνητο του σε μέρη που θα του υποδείξει η εταιρία.

Μπορείτε να διαφημιστείτε:
Σε Λεωφορεία που εκτελούν δρομολόγια
Σε ΙΧ ιδιωτών
Σε φορτηγά
Σε Ταξί
Στο Δυαδίκτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου